Centret Vægttab Hold Priser Salg Massage Personale Links
 

 

Påske 2024 åbningstider
Almindelige åbningstider mandag-fredag 7.00-21.00
lørdag og søndag 8.00-20.00
God Påske


Alt hvad du behøver er at kontakte os for at få en nøglebrik der giver adgang til centret! ring eller sms på 25399025

Velkommen til Maribo Motion og Fitness

Ved medlemsskab af Maribo Motion og Fitness er der gratis indledende programlægning og fedt%-måling samt ny programlægning hver 6. uge inkl. fedt%måling.

Vi har stor erfaring med programlægninger da vi igennem centres levetid har lagt over 5500 programlægninger.

Har du brug for almindelig træning, specifik træning, genoptræning eller mindre skaderelateret træning kan vi være behjælpelig.

Ved medlemsskab hos os kan du også få gratis kostvejledning efter low carb/proteinrig kost-princippet


Maribo Motion- og Fitnesscenter
Maribo Motion- og Fitnesscenter har medlemmer med vidt forskellige forudsætninger og mål. Fra eliteidrætsudøveren med specifikke resultater for øje, til motionisten med behov for lettere motion. Fra personen med den dårlige ryg, der trænger til træning, til den veltrænede person, der altid har prioriteret træning højt.

Hvem kan dyrke motion/fitness og hvorfor er det vigtigt?
Motion er for alle og alder har ingen betydning. Bevæggrundene for at dyrke motion er mange, f.eks i forhold til konditionsforbedring, fedtforbrænding og forbedring af den almene sundhedstilstand, så det er nemt at forstå hvorfor motion er vigtigt og i dag er det er almindelig kendt, at styrketræning og konditionstræning er sundt.

Konditionstræning kan blandt andet være spinning (Spinning er en af de mest skånsomme og sikre former for fysisk udfoldelse,
og velegnet for de fleste uanset træningstilstand), løb på løbebånd, ellipse maskine eller træning på motionscykler og trappemaskiner. Effekten af konditionstræning er blandt andet, at forbedret evne til at optage og forbruge ilt, større udholdenhed, forbedret hjertefunktion og fysisk aktivitet får kroppen til at forbrænde energi, hvilket stimulerer fedtforbrænding.

Motion giver altså større velvære fysisk, men igen også mentalt. Er du stresset, så tag ned i det lokale træningscenter og få pulsen op og derved bliver der sendt stoffer" (bl.a. endorfiner) ud i kroppen, som virker beroligende og afstressende. Motion for altså ens stressniveau til at falde og kan ligeledes fjerne negative tanker. Du kan få klaret tankerne og du kan nyde et personligt pusterum for travlheden, imens din almene sundhedstilstand bliver forbedret.

Motion og fitness er for alle, så kom og vær' med hos Maribo Motion og Fitness

Læs om:
Kørselsvejledning....
 

Åbningstider: mandag - fredag: 7.00 - 21.00
lørdag - søndag: 8.00 - 20.00  helligdage:
8.00 - 20.00
Kidnakken  5,  4930 Maribo
Mobil: 2539 9025 Cvr.nr. 37765171
maribomotionogfitness@gmail.com