Centret Massage Behandling Priser Kontakt      
 

Behandlinger:

Behandlingsmassage / dybdegående massage: er du f.eks.  ramt af myoser, hold i nakken, muse-arm, ondt i ryggen eller lignede finder vi ud hvorfor du har problemer og går derefter i gang med at bearbejde og fjerne spændingen i de muskler der skaber problemet.

Sportsmassage: Har du fået overbelastningsskader, forstrækninger, fibersprængning eller er i overtræning, vurderer vi sammen hvad der skal til af behandling f.eks RICEM, let massage ved skade, massage hvor vi manipulere væv for at få mere blodgennem- strømning eller sender dig videre til læge eller fysiotherapeut. Skal du til konkurrence lave vi en grundmassage der varmer musklerne op, afstresser musklerne samt øger blodgennemstrømning.

Vedligeholdelsesmassage: Lider du af kroniske problemer som spændingshovedpine, myoser, ondt i ryg, lænd eller nakke kan vedligeholdelsesmassage være med til at lindre eller holder problemerne i ro. Her er det samme forløb som Sportsmassage: opvarmning og afstresning af musklerne samt øgning af blodgennemstrømning.

Wellness massage: opvarmning og afstresning af musklerne samt manipulation af muskler med lange flade strøg for at øge blodgennemstrømning.
 

Åbningstider: mandag og onsdag: 7.00 - 21.00
tirsdag og torsdag: 9.00 - 21.00  fredag: 7.00 - 18.00
lørdag: 8.00 - 13.00  søndag: 9.00 - 12.00  helligdage: se forsiden
Kidnakken  5,  4930 Maribo
Tlf. 5475 9027 / 2539 9025
maribomotionogfitness@gmail.com